Disclaimer

Gebruik van de website https://www.axihandel.nl en/of een product datafeed en/of een Axihandel API betekent dat u deze disclaimer accepteert.

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Axihandel streeft naar zo actueel mogelijke website, product datafeeds en Axihandel API's. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website en/of in een product datafeed en/of in een Axihandel API onvolledig en/of onjuist zijn dan kan Axihandel daarvoor en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende inhoud geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Axihandel is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de webpagina en/of een actuele product datafeed en/of een Axihandel API.

Axihandel mag de webpagina en/of een product datafeed en/of een Axihandel API naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Het is derden niet toegestaan inloggegevens van de Axihandel website, een Axihandel product datafeed en/of een Axihandel API door te geven. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina en/of product datafeeds en/of Axihandel API's of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina gebruikt en/of verzendt.

Axihandel behoudt zich het recht voor om u, zonder voorafgaande kennisgeving, de toestemming te ontzeggen de webpagina en/of een product datafeed en/of een Axihandel API te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop is het Axihandel toegestaan de toegang tot de webpagina en de product feed, te monitoren.

DPDSBBiDealKenniscentrum HandelPost NLTransmissionKluis